Siri Thai Massage

Ruimte voor je slogan

Originele Thaise massage

 

De Originele Thaise massage, ook wel bekend als Nuad Thai, is een traditionele vorm van massage die afkomstig is uit Thailand en al duizenden jaren wordt beoefend. De massage richt zich op het stimuleren van de energiebanen in het lichaam, die bekend staan als Sen-lijnen, om zo het lichaam in balans te brengen en eventuele blokkades op te heffen.
Tijdens een Originele Thaise massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals acupressuur, rekken en strekken, en compressie. De masseuse gebruikt hierbij niet alleen haar handen, maar ook haar voeten, knieën, ellebogen en zelfs het hele lichaam.
Een Thaise massage kan zowel ontspannend als therapeutisch werken. Het kan helpen bij het verminderen van stress en spanning, het verbeteren van de bloedsomloop en het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten. Het wordt ook vaak toegepast om bepaalde klachten te verhelpen, zoals hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en stijfheid.
De Originele Thaise massage wordt over de hele wereld steeds populairder als een effectieve manier om te ontspannen en het lichaam te laten herstellen. NB Deze massage is een zogenaamde ‘droge’ massage en wordt dus zonder olie gegeven.